Vælg den rigtige advokat i børnesager

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige advokat til din børnesag. Altså en advokat, der er specialiseret inden for området, og som du har tillid til.
Én som både kan støtte dig og guide dig gennem reglerne og samtidig være dit talerør, så du bliver hørt og dermed sikret de bedste betingelser fra starten af.

Som medlem af Danske Familieadvokater og medlem af foreningens bestyrelse er familieret et vigtigt retsområde for mig. Jeg har specialiseret mig i at føre retssager om bopæl og forældremyndighed og fører sagerne i hele landet, og jeg hjælper dig gerne med din sag.
 
Det er vigtigt for mig, at forældre og børn modtager den rigtig rådgivning fra start af, så konfliktniveauet ikke optrappes unødigt. Derfor er jeg også en del af Mødrerådgivningen i Svendborg, hvor jeg sidder fast hver torsdag fra 16.00 til 18.00 i Mødrerådgivningens retshjælp og yder rådgivning i samvær, bopæl- og forældremyndighedssager.

Tillid er vigtig i børnesager 

Min baggrund har medført, at jeg har fuldstændig styr på juraen og praksis vedrørende samvær, bopæl- og familiesager. Samtidig har jeg for øje, at der er tale om meget følelsesmæssig tunge sager, hvor det er vigtigt, at der er tillid og god kontakt mellem dig som klient og mig som advokat.
 
Jeg vil være med til at sikre, at din sag bliver behandlet rigtigt fra sagens begyndelse og bliver belyst bedst muligt. Jeg vil bistå dig med at få den bedste løsning for dig og din familie med fokus på barnet og dets behov.

Kontakt

Der kan hurtigst opstå problemer af hastende karakter i denne type sager. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte mig også uden for kontorets åbningstider med spørgsmål om din sag på min mobil 22 77 33 56.